Emmaboda

Jag älskar Emmaboda! Okej, de verkar drivas av ett rad assholes (som typ nästan bara bokar män, och hur de hanterade allt med Mr Cool), men nu har det ändå blivit någon sorts institution,och hela mitt kompisgäng åker dit och det brukar vara en av de roligaste veckorna på sommaren. Här är en tillbakablick från tidigare år:
 
2011:
 
Johanna, jag och Anna på tåget! Vi åkte bara vi tre (Linnea fick inte åka, buhu).
Anna och Johanna efter att vi hade satt upp tältet! Glada och taggade! (har inte orginalbilderna på den här datorn, så bilderna är som 17-åriga jag redigerade och la upp på facebook :)))
Det regnade asamycket :(( Vårt tält läckte in dessutom, så massa av våra grejer blev blöta. Vi hade dock tur och hade tältet på en liten "höjd" (var som en pytteliten kulle), så vi hade i alla fall inget tält som flöt i lera, som vissa andra hade...
Vi såg First Aid Kit!!! Det här är första och än så länge enda gången jag har sett dem, ska se dem igen på Way Out West senare i sommar!
 
Det bästa som hände under detta Emmaboda var dock att vi blev kompisar med Sara (<3333) och typ la grunden för hela vårt kompisgäng som vi fortfarande hänger med. Har tyvärr bara en asdålig bild på Sara från det här året så ni får nöja er med bilder från senare...
 
2012:
Mario och Anna på vägen ner!!
Vi var astaggade och hade gjort tröjor (<333). Det står "Superåtta" på dem (för vårt tjej-gäng är på åtta tjejer, och när vi skulle göra en FB-grupp så kom det namnet upp). Mario, jag och Sara (yezzz, den Sara som vi träffade året innan!!).
En till bild på Sara. *festivalig bild med skräp och avslängda skor runtomkring*
Stefan och Jimmy med sin pipa, rosa klänning och sjal.
Crystal Castles uppträdde och jag träffade på Ethan Kath i skogen nånstans.. Upptäckte först efteråt att han täckte hela sitt ansikte på bilden jag tog :))
Kanske inte verkade som det på de tidigare bilderna, men vi har ett himla stort gäng som åkte tillsammans!!! Typ alla de jag hängde med i hela gymnasiet (och även fortfarande). Jag, Anna och Johanna (och Jimmy, som också hade varit där året innan, men då kände vi inte varandra) hade lyckats sprida till alla att de borde åka till Emmaboda, och så köpte alla biljett och så hade vi ett jätteeestooort camp <33333.
 
En kul grej som hände år 2012 också var att jag och Sjöbbe gick runt och låtsades att vi var syskon (Carl och Felicia, varför dessa namn???) och faktiskt lyckades lura en del.
 
2013:
2013 års festival inleddes med att Johanna fyllde år! Detta firades med bubbel.
Har jättefå bilder från det här året?? Här är Johanna, jag och Vestman den sista natten då vi var vakna hela natten. Vi dansade till Shoreline när de spelade den vid Kojan (bästa traditionen <3333)
2014:
 
Lite färre som åkte, eftersom en del hade flyttat utomlands efter studenten :(
Johanna hade sin Sverige-flagga med sig.
Mario med Grön Ungdoms "feminist as fuck"-tatuering (bästa <333). Vi gick massa gånger till Grön Ungdoms tält för att få glitter och hårsprej (och laddade mobilerna där med).
Hanna var ball!
 
På måndag börjar årets Emmaboda, kommer ta med engångskamera igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Festival | | En kommentar |

Glasgow

Det första inlägget får handla om staden där jag bor, och kommer bo de närmsta åren framöver: Glasgow. Kanske för att det känns som att man rätt ofta, särkilt när man pratar med folk här vid släktmiddagar och med folk ute, får försvara staden. Glasgow är i vart fall väldigt fint, med två floder som rinner igenom staden (Kelvin och Clyde), fina parker, en hel del gamla byggnader (t ex universitetet, som ser ut som Hogwarts). Det är också väldigt ungdomligt, kanske tack vare alla studenter (jag har hört 60 000, men tror det är något lägre), vilket innebär att många bra band och dj:s kommer hit, och nattlivet är riktigt roligt.
 
De sista dagarna jag var där spenderade jag med att åka på flera upptäcksfärder, här är bilder från när jag (och en av mina roomies) besökte två parker på South Side. Jag har fler bilder, men de är alla på min analoga kamera och är inte framkallade än :)))  
 
Den första parken var Queens Park. Där finns det en kulle med utsikt över Glasgow:

 
(Okänd person på bänken). Det finns också en damm med ett fågelbo mitt i:
Nästa park som besöktes var Pollok Country Park. Den är enorm!!! Vi var där nästan en hel dag. Där finns det highland cattle, tennisplaner, cricketplaner, någons gamla bostad med enorma labyrint-aktiga trädgård (och en trädgård med bara bokar, varav en var jättenkel att klättra upp i, så det gjorde vi - har dock inga bilder för jag tänkte inte på att ta med väskan upp i trädet :().Det finns också ett konstmuseum. 
Här är en sån highland... tjur? Ser så mjuka och fluffiga ut. Fett mycket gulligare än vanliga kor.
En bild på mig mitt i det gröna i en av trädgårdarna. Var som ett perfekt gömställe man kunde gå in i, med träd runt omkring.
Avslutar med en bild på en gren som såg ut som en orm.
 
Det var allt för nu.
 
 
 
Glasgow, Resor | Glasgow, Resor, Skottland | | Kommentera |
Upp