Emmaboda

Jag älskar Emmaboda! Okej, de verkar drivas av ett rad assholes (som typ nästan bara bokar män, och hur de hanterade allt med Mr Cool), men nu har det ändå blivit någon sorts institution,och hela mitt kompisgäng åker dit och det brukar vara en av de roligaste veckorna på sommaren. Här är en tillbakablick från tidigare år:
 
2011:
 
Johanna, jag och Anna på tåget! Vi åkte bara vi tre (Linnea fick inte åka, buhu).
Anna och Johanna efter att vi hade satt upp tältet! Glada och taggade! (har inte orginalbilderna på den här datorn, så bilderna är som 17-åriga jag redigerade och la upp på facebook :)))
Det regnade asamycket :(( Vårt tält läckte in dessutom, så massa av våra grejer blev blöta. Vi hade dock tur och hade tältet på en liten "höjd" (var som en pytteliten kulle), så vi hade i alla fall inget tält som flöt i lera, som vissa andra hade...
Vi såg First Aid Kit!!! Det här är första och än så länge enda gången jag har sett dem, ska se dem igen på Way Out West senare i sommar!
 
Det bästa som hände under detta Emmaboda var dock att vi blev kompisar med Sara (<3333) och typ la grunden för hela vårt kompisgäng som vi fortfarande hänger med. Har tyvärr bara en asdålig bild på Sara från det här året så ni får nöja er med bilder från senare...
 
2012:
Mario och Anna på vägen ner!!
Vi var astaggade och hade gjort tröjor (<333). Det står "Superåtta" på dem (för vårt tjej-gäng är på åtta tjejer, och när vi skulle göra en FB-grupp så kom det namnet upp). Mario, jag och Sara (yezzz, den Sara som vi träffade året innan!!).
En till bild på Sara. *festivalig bild med skräp och avslängda skor runtomkring*
Stefan och Jimmy med sin pipa, rosa klänning och sjal.
Crystal Castles uppträdde och jag träffade på Ethan Kath i skogen nånstans.. Upptäckte först efteråt att han täckte hela sitt ansikte på bilden jag tog :))
Kanske inte verkade som det på de tidigare bilderna, men vi har ett himla stort gäng som åkte tillsammans!!! Typ alla de jag hängde med i hela gymnasiet (och även fortfarande). Jag, Anna och Johanna (och Jimmy, som också hade varit där året innan, men då kände vi inte varandra) hade lyckats sprida till alla att de borde åka till Emmaboda, och så köpte alla biljett och så hade vi ett jätteeestooort camp <33333.
 
En kul grej som hände år 2012 också var att jag och Sjöbbe gick runt och låtsades att vi var syskon (Carl och Felicia, varför dessa namn???) och faktiskt lyckades lura en del.
 
2013:
2013 års festival inleddes med att Johanna fyllde år! Detta firades med bubbel.
Har jättefå bilder från det här året?? Här är Johanna, jag och Vestman den sista natten då vi var vakna hela natten. Vi dansade till Shoreline när de spelade den vid Kojan (bästa traditionen <3333)
2014:
 
Lite färre som åkte, eftersom en del hade flyttat utomlands efter studenten :(
Johanna hade sin Sverige-flagga med sig.
Mario med Grön Ungdoms "feminist as fuck"-tatuering (bästa <333). Vi gick massa gånger till Grön Ungdoms tält för att få glitter och hårsprej (och laddade mobilerna där med).
Hanna var ball!
 
På måndag börjar årets Emmaboda, kommer ta med engångskamera igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Festival | | En kommentar |
Upp